Peruspesut ja -siivoukset yrityksille pääkaupunkiseudulla

Toteutamme tehokkaat peruspesut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla – esimerkiksi Espoossa ja Vantaalla – vaikuttaville yrityksille. Olemme erikoistuneet nimenomaan B2B-siivouksiin. Pääsääntöisesti palvelemme kokoluokaltaan keskisuurista suuriin kuuluvia yrityksiä, joten myös isot ja laajat työ- tai toimistotilat puhdistuvat meidän toimestamme. Meille on ehtinyt kertyä kokemusta siivousalan töistä jo kahdenkymmenen vuoden ajalta. Yrityksemme kuuluu myös Tilaajavastuun piiriin.

Peruspesut sisältävät esimerkiksi porrassiivousta, tekstiilipesua, ikkunoiden ja lattioiden pesua sekä suursiivouksia – palvelumme on täysin räätälöitävissä asiakkaiden omien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Jos toimistonne tai liiketilanne tarvitsee vain kevyen ja pintapuolisen pesun, hoidamme sen. Jos tarve taas on kattavalle ja perinpohjaiselle suursiivoukselle, jossa paikat puhdistetaan ns. lattiasta kattoon, onnistuu meiltä sekin. Lopputuloksena toimisto- tai liiketilanne kiiltelevät taatusti puhtauttaan. Poistamme pinttyneetkin liat ja tahrat käyttäen vain markkinoiden parhaita puhdistusaineita.

Peruspesut joustavasti

Joustavana ja tehokkaana siivousalan yrityksenä tarjoamme siivouspalvelut joustavasti tarpeidenne mukaan. Yhdessä laadittavan siivoussuunnitelman ja palveluidemme räätälöitävyyden ohella olemme joustava ja luotettava toimija myös aikataulullisesti – toteutamme siivoukset siten, että ne häiritsisivät mahdollisimman vähän yritystoimintanne normaalia sujuvuutta. Voimme siivota tilanne esimerkiksi toimistotuntien jälkeen tai muuna haluamananne ajankohtana – milloin vain se parhaiten teille sopii.

Tarvittaessa peruspesujen yhteyteen on mahdollista sisällyttää myös lattioiden vahaus. Poistamme vanhan vahan ja puhdistamme lattiapinnat esimerkiksi kengänjäljistä ja muusta liasta. Sen jälkeen levitämme puhdistetuille lattioille uuden vahakerroksen. Kaikille pinnoille ja materiaaleille, esimerkiksi kivilattialle, ei vahausta kuitenkaan tehdä, sillä nämä edellyttävät vahan sijaan erillisen hoitoaineen levitystä.

Kaikessa tekemisessämme pyrimme vain parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja palveluihimme tyytyväiseen asiakkaaseen.  Muistathan, että meiltä saatte peruspesut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla juuri omien tarpeidenne mukaan. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä ja pyytäkää meiltä tarjous.