Varma yhteistyökumppani yrityksellesi

Kysy tarjousta ›

Liiketila- ja toimistosiivous Helsingissä & pk-seudulla

Pitkän linjan siivousammattilainen on kustannustehokas järkisijoitus.

Toimistosiivous Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla onnistuu helpoiten ammattilaisten toimesta. Siivouspalvelu Kari Toivonen on huolehtinut tienoomme yrityskohteiden ja taloyhtiöiden puhtaudesta jo kolmisenkymmentä vuotta. Me tiedämme, mitä teemme – ja se on tärkein arvo, mitä asiakkaalle voi tarjota. 

Pääsääntöisesti asiakaskuntamme ulottuu keskisuurista suuriin yrityksiin, mutta palvelemme toki kaikenkokoisia toimijoita. Liiketila- ja toimistosiivous – kuten kaikki siivouspalvelumme – räätälöidään nimenomaan teidän tiloihinne ja tarpeisiinne sopivaksi. 

Kokeneet siivoojamme toteuttavat toimistosiivoukset varmalla otteella, omin laadukkain työvälinein. Myös työmenetelmämme on hiottu vuosien aikana huippuunsa – puhdistamme toimistonne tehokkaasti ja nopeasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Tarvittaessa olemme valmiina joustavaan työskentelyyn esimerkiksi aikataulujen suhteen. Toteutamme siivoukset silloin kun ne teille parhaiten sopivat, häiritsemättä toimistonne ja työntekijöidenne normaalia päivärytmiä.

Kun haluat vaivattomuutta, valitse paras. 

Ota meihin yhteyttä ›

Sopimus- ja ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on helppo keino huolehtia yritystilojesi siisteydestä. 

Ylläpitosiivouksen peruspilarina on alussa laadittu siivoussuunnitelma, jonka laadimme omien tarpeidenne ja toiveidenne pohjalta. Siivoussuunnitelma sisältää toimistoonne tai liiketilaanne mitoitetut työt, joka voi pitää sisällään esimerkiksi päivittäisen perussiivouksen ja harvemmin tehtäviä toimenpiteitä, kuten ikkunoiden pesun. Suunnitelmassa huomioidaan myös esimerkiksi vuodenaikojen vaihteluista aiheutuvat muutokset ja muut vastaavat seikat.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että turhat siivouskerrat karsiutuvat kokonaan pois ja kaikki siivoustoimenpiteet tehdään tarkasti kohteen mukaan räätälöitynä.

Erilaiset pinnat esimerkiksi taloyhtiöissä tai toimistotiloissa edellyttävät kukin erilaisia menetelmiä. Asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat, mutta kun tilaat sopimussiivouksen meiltä, yksi asia on varma: lopputulos on siisti ja sinulle kustannustehokas.

Kysy tarjous ›

Kertaluontoinen siivous

Luonnollisesti voit tilata meiltä yrityssiivouspalveluita myös kertaluontoisesti. Kun tarvitaan esimerkiksi

ota meihin yhteyttä,

Kysy tarjous ›

Peruspesut räätälöidysti tarpeenne mukaan

Peruspesut sisältävät esimerkiksi porrassiivousta, tekstiilipesua, ikkunoiden ja lattioiden pesua sekä suursiivouksia. Jos toimistonne tai liiketilanne tarvitsee vain kevyen ja pintapuolisen pesun, hoidamme sen. Jos tarve taas on kattavalle ja perinpohjaiselle suursiivoukselle, jossa paikat puhdistetaan ns. lattiasta kattoon, onnistuu meiltä sekin. 

Erikois- ja desinfiointisiivouksella turvallisesti eroon taudinaiheuttajista

Aseptinen siivous on suositeltavaa tehdä säännöllisesti tiloihin, joissa on suuri asiakasvirta, paljon henkilökuntaa ja runsaasti yhteisiä kosketuspintoja.

Olemme toimineet alalla pitkään: meillä on kokemusta erilaisista erikoissiivous- ja tehopuhdistuskohteista, joten tiedämme, mitä eri tilojen ja pintojen perusteellinen puhdistus vaatii. 

Ota yhteyttä ›

Yrityssiivous on toimintamme ydin.

Vuosikymmenten kokemus alalta on opettanut, miten työssä päästään parhaaseen lopputulokseen ilman viivytyksiä. Pistä Toivonen asialle, niin et joudu pettymään lopputuloksen laatuun etkä pulittamaan lisäeuroja yllättävistä piilokuluista.

Pyydä tarjous ›

Tilaa siivooja kohteeseesi

Jätä soittopyyntö, jutellaan pian lisää!

Soita