Kotisiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Siivouspalvelu Kari Toivonen tekee kotisiivoukset laadukkaasti ja luotettavasti Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Asiakkaiden tarpeiden huomioiminen ja palvelun joustavuus on meille kunnia-asia. Yrityksessämme työskentelee osaavia siivoajia, jotka tuovat kotisiivoukseen mukanaan laadukkaat työvälineet.

Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita yksityisistä kotitalouksista esimerkiksi julkiseen sektoriin. Asiakaskuntaamme kuuluu kaikenlaisia ruokakuntia sekä esimerkiksi Helsingin ja Vantaan kaupungit.

Kotisiivous helpottaa arkea

Kotisiivous helpottaa arkea, olipa kyse sitten yhden hengen taloudesta tai suuremmasta perheestä. Sillä aikaa kun me siivoamme, sinä voit keskittyä muihin asioihin, esimerkiksi työntekoon tai vapaa-ajan viettoon. Ikäihmisille kotisiivous tarjoaa usein myös mahdollisuuden selvitä paremmin arjesta omassa kodissa: me hoidamme ne tehtävät, joihin oma kunto tai jaksaminen ei välttämättä riitä.

Siivoamme kaikenkokoisia asuntoja yksiöistä isoihin omakotitaloihin. Voit pyytää meidät siivoamaan myös esimerkiksi vapaa-ajan asunnolle tai vanhempiesi kotiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolinen palvelu

Tarjoamme monipuolista siivouspalvelua. Saat meiltä kotisiivoukset toivomallasi aikavälillä, esimerkiksi joka viikko. Meiltä onnistuvat myös kertaluontoiset suursiivoukset, muuttosiivoukset ja remonttisiivoukset. Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • imurointi
  • lattioiden pesu ja vahaus
  • pölyjen pyyhkiminen
  • kosteiden tilojen siivous
  • peilien ja lasipintojen pyyhkiminen
  • ikkunanpesu
  • sohvien ja nojatuolien imurointi ja puhdistaminen.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi! Lue lisää myös muista palveluistamme, kuten toimistosiivouksista sekä erikois- ja desinfiointisiivouksista.

Kotitalousvähennys palveluistamme

Meiltä palvelua tilaavat kotitaloudet voivat saada kotitalousvähennystä eli helpotusta veroista. Vähennystä voi saada sekä ammattilaisen kotona että esimerkiksi vapaa-ajan asunnolla tekemästä työstä.

Kotitalousvähennyksen myöntää verottaja, ja voit hakea sitä, kun olet saanut laskun töistämme. Laskun erittelystä näet kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn osuuden.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta ja ota yhteyttä!