Koti siistiksi ammattilaisen toimesta!

Kysy tarjousta ›

Kotisiivous kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen

18,80 €/h

Tuntihinnat ilman vähennystä alk. 47 €/h

Kotisiivous Helsingissä ja pk-seudulla

Siivouskonkareiden perheyritys saa kotisi säihkymään taatulla laadulla! 

Lisää aikaa perheen tai ystävien, harrastusten tai ihan vaan rentoutumisen parissa? Kilauta meille ja tilaa kotisiivous Helsinkiin tai muun pääkaupunkiseudun alueelle! 

Kotisiivous helpottaa arkea, olipa kyse sitten yhden hengen taloudesta tai suuremmasta perheestä. Sillä aikaa kun me siivoamme, sinä voit keskittyä muihin asioihin ja luottaa siihen, että koti pysyy siistinä. Ikäihmisille kotisiivous tarjoaa usein myös mahdollisuuden selvitä paremmin arjesta omassa kodissa: me hoidamme ne tehtävät, joihin oma kunto tai jaksaminen ei välttämättä riitä.

Siivoamme kaikenkokoisia asuntoja yksiöistä isoihin omakotitaloihin. Voit pyytää meidät siivoamaan myös esimerkiksi vapaa-ajan asunnolle tai vanhempiesi kotiin!

Kysy lisää ›

Siivoamme kotisi säännöllisesti tai kertakeikalla

Saat meiltä kotisiivoukset toivomallasi aikavälillä, esimerkiksi joka viikko. Meiltä onnistuvat myös kertaluontoiset suursiivoukset, muuttosiivoukset ja remonttisiivoukset. Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön aina tarpeesi mukaan!

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • imurointi
  • lattioiden pesu ja vahaus
  • pölyjen pyyhkiminen
  • kosteiden tilojen siivous
  • peilien ja lasipintojen pyyhkiminen
  • ikkunanpesu
  • sohvien ja nojatuolien imurointi ja puhdistaminen.

Meillä työskentelee osaavia siivoajia, jotka tuovat kotisiivoukseen mukanaan laadukkaat työvälineet. Muistathan, että kodin siivouspalveluista saat myös kotitalousvähennyksen!

Tilaa kotisiivous ›

Kunnon kotisiivousta vuodesta 1995

Ammattitekijään voit luottaa: Siivouspalvelu Kari Toivoselta kaikki siivousalan työt pääkaupunkiseudulla kohteesta riippumatta. 

Tutustu meihin › Pyydä tarjous ›

Tilaa siivooja kohteeseesi

Jätä soittopyyntö, jutellaan pian lisää!

Soita