Toimistosiivous Helsingissä, Espoossa ja muualla
pääkaupunkiseudulla

Toimistosiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla onnistuu helpoiten luotettavien ja kokeneiden ammattilaisten toimesta. Siistissä työympäristössä työskenteleminen on paljon mieluisampaa kuin likaisessa toimistossa – toki on muistettava myös suorat terveydelliset vaikutukset, kuten säännöllisen siivouksen mukanaan tuoma hygienia. Puhdas työympäristö onkin suoraan yhteydessä työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen. Samalla se viestii myös yrityksesi brändiä omille asiakkaillesi: jos yrityksessä ei pahemmin panosteta puhtauteen, jaksetaanko siellä panostaa riittävästi muihinkaan oleellisiin asioihin? Sen sijaan siisti toimisto luo pelkästään vahvoja positiivisia mielikuvia.

Kokeneet siivoojamme toteuttavat toimistosiivoukset varmalla otteella ja vain markkinoiden parhaita puhdistusaineita ja välineitä käyttäen. Myös työmenetelmämme ovat siivousalan kärkeä – puhdistamme toimistonne tehokkaasti ja nopeasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Tarvittaessa olemme valmiina joustavaan työskentelyyn, esimerkiksi aikataulujen suhteen. Toteutamme siivoukset silloin kun ne teille parhaiten sopivat, häiritsemättä toimistonne ja työntekijöidenne normaalia päivärytmiä.

Toimistosiivoukset tarpeenne mukaan

Toimistosiivous – kuten kaikki siivouspalvelumme – on mahdollista räätälöidä juuri omien tarpeidenne mukaiseksi. Ennen käytännön toimiin ryhtymistä laadimme juuri teidän toimitiloillenne sopivan siivoussuunnitelman parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tavallisesti toimistosiivoukseen kuuluu muun muassa lattioiden pyyhkiminen ja imurointi, pölyjen pyyhkiminen eri tasoilta, keittiön tai kahvihuoneen siivous, roskapussien vaihto sekä paperi- ja saippua-automaattien täyttäminen.

Kun toiveena on pitää toimisto tai työtila siistinä jatkossakin, suosittelemme tekemään sopimuksen jatkuvasta ylläpitosiivouksesta. Silloin puhdistamme toimistonne säännöllisesti, esimerkiksi päivittäin tai viikoittain, jaksottaen eri siivoustoimenpiteitä eri päiville – kaikki on sovittavissa omien tarpeidenne mukaan. Toimenpiteet aikataulutuksineen kirjataan ylös siivoussuunnitelmaan, jonka pohjalta ammattilaisemme alkavat huolehtia toimistonne puhtaudesta. Ylläpitosiivoukseen on myös hyvä yhdistää esimerkiksi kerran-kaksi vuodessa tehtävä ikkunanpesu tai peruspesu.

Luonnollisesti voit tilata meiltä toimistosiivouksen myös kertaluontoisena palveluna sitoutumatta mihinkään jatkotoimenpiteisiin. Varmaa on kuitenkin se, että avullamme toimistosiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla tapahtuu puhtaudesta tinkimättä.

Toimitilasiivous kaikkiin tarkoituksiin

Ammattitaitoiset työntekijämme osaavat ottaa huomioon kaikkien erilaisten toimitilojen yksilölliset tarpeet: esimerkiksi laajat neuvotteluhuoneet edellyttävät erilaisia puhdistusmenetelmiä ja -aineita kuin asiakaspalvelutilat. Kuten kaikki muutkin palvelumme, myös toimitilasiivous voidaan toteuttaa kertaluontoisena tilaustyönä tai säännöllisenä ylläpitosiivouksena.

Toimistosiivous

Liiketilan siivous on keskeinen osa ammattitaitoamme

Vuosikymmenten kokemus alalta on opettanut siivoojillemme, miten työssä päästään parhaaseen lopputulokseen ilman viivytyksiä. Kun tilaat asialle Siivouspalvelu Kari Toivosen luotettavat ja kustannustehokkaat työntekijät, et koskaan joudu pettymään lopputuloksen laatuun etkä pulittamaan lisäeuroja yllättävistä piilokuluista.

Asiantuntevien tekijöiden voimin tehty liiketilan siivous antaa selkeän ja vakuuttavan viestin siitä, että yrityksesi pitää huolta työntekijöidensä viihtyvyydestä ja terveydestä. Miksi et siis tilaisi tehoavaa toimitilasiivousta meiltä jo tänään? Palvelemme kaikkia yritysasiakkaita ja taloyhtiöitä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Siivoamme toimistosi!