Sopimussiivous luotettavasti Helsingin alueella

Siivouspalvelu Kari Toivonen tekee ensiluokkaista siivousta Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Joustavana siivousyrityksenä palvelemme niin yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin, joten kattavasta palveluvalikoimastamme myös sopimussiivous on asiakkaidemme hyödynnettävissä koko toimialueellamme.

Joustavana siivousalan yrityksenä tarjoamme palveluitamme kaikille asiakkaille järkevällä hinta-laatusuhteella. Luotettavat ja ammattitaitoiset työntekijämme ottavat yksityiskohdat huomioon vaikeissakin kohteissa. Lisäksi vuosikymmenten aikana kartuttamamme tietotaito on opettanut meille, miten sopimussiivous hoituu mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Sopimussiivoukset alkavat aina suunnitteluvaiheesta

Tarjoamme joustavaa sopimussiivousta kunkin asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin muokattuna. Teemme aluksi kattavan kartoituksen, jonka perusteella määrittelemme, millaisella laajuudella ja kuinka usein tilat kannattaa siivota.

Käytännön esimerkki sopimussiivousasiakkaasta voi olla vaikkapa hotellialan yritys, joka tarvitsee säännöllistä siivousta asiakaspalvelutiloihinsa. Osaavat siivoojamme käyttävät alan korkeatasoisimpia puhdistusaineita ja -välineitä sekä ottavat huomioon erilaisten toimitilojen vaatimukset.

Erilaiset pinnat esimerkiksi taloyhtiöissä tai toimistotiloissa edellyttävät kukin erilaisia menetelmiä. Asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat, mutta kun tilaat sopimussiivouksen meiltä, yksi asia on ainakin varma: lopputulos on aina siisti, näyttävä ja sinulle kustannustehokas!

Tarjoamme sopimussiivousta kaikille asiakkaille

Sopimussiivous voi kattaa esimerkiksi loppusiivouksenylläpitosiivouksen tai kevyemmän, pintapuolisen puhdistuksen. Yrityksemme on toiminut siivousalalla menestyksekkäästi jo vuodesta 1995, minkä ansiosta ammattitaitoiset siivoojamme työskentelevät tehokkaasti ja nopeasti - kuitenkaan laadukkaasta jäljestä tinkimättä.

Vuosien aikana tehokkaasti hoidetut siivousprojektit ovat tuoneet meille lukuisia asiakkaita, joista monet hyödyntävät tarjoamaamme sopimussiivousta yhä tänäkin päivänä. Olemme ylpeitä saadessamme edistää toimialueidemme yritysten ja kiinteistöjen toimintaa huolellisella siivoustyöllä.