Lattioiden vahaukset ja muut erikoiskäsittelyt

Yrityksen lattioita voi tavallaan pitää eräänlaisena käyntikorttina. Saatte meiltä ammattitaidolla tehtävät lattioiden vahaukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla omaan toimisto- tai liiketilaanne. Yleensä vahaukset suoritetaan peruspesujen yhteydessä, mutta meiltä on mahdollista tilata myös pelkät vahaukset erillispalveluna, vaikka yrityksenne ei kuuluisikaan säännöllisen ylläpitosiivouksen piiriin. Suoritamme lattioiden vahaukset huolellisesti ja tarkasti, työvaihe työvaiheelta.

Vanhan vahan poisto, lattian puhdistaminen ja uuden vahan levitys tapahtuvat toimestamme huolellisesti mutta tehokkaasti, yhdessä asiakkaan kanssa sovittua aikataulua noudattaen. Lopputuloksena syntyy kiiltävä vahakerros, joka samalla myös suojaa lattiaanne turhalta ja ylimääräiseltä kulutukselta.

Vahauksissa käytämme vain markkinoiden parhaita aineita ja välineitä laadukkaimman lopputuloksen takaamiseksi. Kivilattioiden ja muiden erikoismateriaalien (esimerkiksi muovimatot) kohdalla käytämme niitä varten suunniteltuja hoito- ja suoja-aineita tavallisen vahan sijaan.

Jätä vahaukset ammattilaiselle

Kun ammattilainen hoitaa lattiaa, näyttää lopputulos hyväkuntoiselta ja siistiltä. Vahalla on mahdollista myös häivyttää käytön jälkiä, kuten naarmuja ja kulumia – ammattimainen vahaus nuorentaakin lattiaa parhaassa tapauksessa jopa usealla vuodella.

Valitettavasti huonosti hoidettuja vahauksia näkee harmillisen usein – lattioita, joihin vahaa on vedetty vuosien saatossa vanhan kerroksen päälle uudestaan ja uudestaan edellistä vahakerrosta ensin poistamatta. Tällaisissa tapauksissa lopputulos näyttää paitsi samealta, myös suorastaan likaiselta.  

Meidän käsittelymme jälkeen voit olla varma siitä, että vahaus on suoritettu juuri oikeita menetelmiä sekä vain parhaita aineita ja kalustoa käyttäen. Näin toimistonne tai liiketilanne lattiat ovat taatusti edustuskelpoiset ja näyttävät. Meillä on monien vuosien mittainen kokemus erilaisten toimistojen sekä toimi- ja liiketilojen lattiavahauksista, joten voit luottaa osaamiseemme turvallisin mielin. Kun haluatte pistää yrityksenne lattiat asianmukaiseen kuntoon, tiedätte kenen puoleen voitte asian tiimoilta kääntyä. Me toteutamme vahaukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla yrityksille.