Koronavirussiivoukset, desinfiointisiivoukset sekä muut erikoissiivoukset Helsingissä ja lähialueilla

Vuosikymmenten siivouskokemuksella tehokkaasti ja turvallisesti eroon esimerkiksi taudinaiheuttajista – palvelemme nopeasti!

Tilaa meiltä desinfioiva siivous liiketilaan, toimistolle, elintarvikemyymälään, työmaalle tai mihin tahansa muuhun toimitilaan, jossa pöpöihin pureva tehosiivous on todella tarpeen. Teemme erikoissiivoukset ja desinfiointisiivoukset Helsinki–Espoo–Vantaa-akselilla yrityksille jo vuonna 1995 perustetun siivousfirmamme voimin.

Kosketuspintojen desinfiointi on äärimmäisen tärkeää eritoten epidemia-aikoina, jolloin ammattilaisen suorittamalla siivouksella pystytään ehkäisemään virusten leviämistä tehokkaasti ja turvallisesti. Tällä hetkellä tehostettu siivous, kuten koronasiivous onkin ajankohtainen monessa kohteessa. 


Tilanteen vaatiessa palvelemme nopeasti, joten soita meille saman tien, kun siivoukselle on tarvetta. Tai tiedustele lisää tai pyydä tarjous, mikäli tehokkaampi siivous ei ole aivan tämän hetken asia.


Desinfioiva puhdistus suojelee ja tuo mielenrauhaa sekä asiakkaille että henkilöstölle

Aseptinen siivous on suositeltavaa tehdä säännöllisesti tiloihin, joissa on suuri asiakasvirta, paljon henkilökuntaa ja runsaasti yhteisiä kosketuspintoja.

Pandemia-aikoina siivouksella suojellaan riskiryhmiin kuuluvia, mutta tietysti myös muita asiakkaita ja henkilökuntaa. Tärkeää on pitää mielessä hyvä käsihygienia ja muut toimintaohjeet, joiden kanssa siivouksella voidaan ehkäistä menestyksekkäästi tartuntatautien leviämistä.

Tehostettu siivous rauhoittaa niin ikään mieltä. Kun tilaat desinfiointi-siivouspalvelun ammattilaiselta, ja ilmoitat myös asiakkaillesi tiloissasi suoritettavan tehostettua siivousta ja osoittavan näin toimivan vastuullisesti vallitsevissa olosuhteissa, voivat he jatkaa asiointiaan turvallisemmin mielin. Henkilökuntasikin voi siivouksen myötä keskittyä paremmin omaan työhönsä.

Takuulla tehokkaat siivousaineet ja välineet kaikille pinnoille

Olemme toimineet alalla pitkään. Meillä on jo paljon kokemusta erikoissiivous- ja tehopuhdistuskohteista, joten tiedämme mitkä pinnat ja tilat vaativat mitäkin työtä ja mitkä siivousaineet ovat alan parhaimmistoa.

Siistijämme ovat myös koulutettuja tekemään erikoispuhdistus- muut tehosiivoustyöt oikeaoppisesti. Näin yhdessä ammattilaisen otteilla ja välineillä voidaan saavuttaa optimaalinen lopputulos.


Erikoissiivous myös muihin tarpeisiin – räätälöidään sopiva siivous Sinulle

Erikoissiivoukset ja desinfiointisiivoukset räätälöidään toiveesi ja kohteesi tarpeen mukaan. Annamme mielellämme suosituksen siivoustiheydestä ja tarvittavista toimenpiteistä. Kysy esimerkiksi koronasiivousta tai muuta siivousta, tarjoamme mm. tavallisia toimistosiivous- sekä rakennus- ja loppusiivouspalveluja Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Ota yhteyttä!