Ikkunanpesu Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Ikkunanpesu Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla onnistuu parhaiten siten, että kokeneet ja luotettavat ammattilaiset tulevat hoitamaan asian. Olemme erikoistuneet B2B-siivouspalveluihin, eli tarjoamme ikkunanpesupalveluita kaikille pääkaupunkialueella toimiville yrityksille. Pesemme sekä toimisto- että liiketilojen ikkunat unohtamatta tietenkään esimerkiksi erilaisia katto- tai näyteikkunoita. Käytännössä pystymmekin tarjoamaan vastauksen kaikkiin tarpeisiinne lasipintojen pesemistä ja puhtaanapitoa koskien.

Puhtaat ja kirkkaat ikkunat päästävät läpi lämpöä ja valoa toimistoonne tai liiketilaanne huomattavasti paremmin kuin likaisensameat, pesemättömät ikkunat. Katu- ja huonepöly, ilmansaasteet, rasva ja muu lika kiinnittyvät ikkunalasiin luonnollista valoa suodattaen ja pahimmassa tapauksessa vielä tiivisteitä hapertaen. Parhaassa tapauksessa säännöllinen ja huolellisesti tehty ikkunanpesu siis jopa pidentää ikkunoiden käyttöikää. Ja ovathan puhtaat ikkunat muutenkin melko tärkeä lisä liiketilojen viihtyisyyttä ajatellen.

Me pesemme vuosien tuomalla kokemuksella ja varmalla ammattitaidolla niin yksittäiset ikkunat kuin kokonaiset ”lasipalatsitkin”, työn suuruudesta ja vaativuudesta riippumatta. Ikkunanpesujen yhteydessä käytämme vain markkinoiden parhaita pesuaineita, jotka takaavat puhtaan ja kiiltelevän lopputuloksen. Luonnollisesti myös pesuaineiden ekologisuudella on meille suuri merkitys, koska haluamme toimia luontoa kunnioittaen.

Säännöllistä ikkunanpesua tarjolla

Valon ja lämmön päästämistä ajatellen parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi ikkunat olisi hyvä pestä jopa kahden-kolmen kuukauden välein, sillä näin ikkunoiden pinnalle ei ehdi kertyä kovin suurta määrää likaa. Kun yrityksenne tilaa siivouspalvelut meiltä, säännöllinen ikkunanpesu Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla on mahdollista sisällyttää sopimussiivouksen piiriin. Tällöin ikkunoiden pesu tapahtuu säännöllisin väliajoin muun puhtaanapidon ohella.

Ylläpitosiivouksemme on mahdollista räätälöidä juuri yrityksenne omien tarpeiden ja toiveiden, joten siivoussuunnitelmaan voidaan sisällyttää kaikki tarvitsemanne toimenpiteet halutulla aikataulutuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille oman yrityksesi siivoustarpeista, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille räätälöity paketti haluttuine toimenpiteineen!