Perussiivous ja ylläpitosiivous yrityksille Helsingin seudulla

Kertasiivous on aina hyvä tilapäisratkaisu, mutta haluathan varmasti toimistosi tai liiketilojesi pysyvän puhtaana vastaisuudessakin? Silloin paras ratkaisu on tilata luotettavalta ja kokeneelta siivousalan toimijalta säännöllisesti tehtävä ylläpitosiivous. Ylläpitosiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla onnistuu varmasti kun käännyt asiassa meidän puoleemme.

Ylläpitosiivouksen peruspilarina on alussa laadittu siivoussuunnitelma, jonka laativat ammattitaitoiset työnjohtajamme omien tarpeidenne ja toiveidenne pohjalta. Siivoussuunnitelma sisältää toimistoonne tai liiketilaanne mitoitetut työt, joka voi pitää sisällään esimerkiksi päivittäisen perussiivouksen ja harvemmin tehtäviä toimenpiteitä, esimerkiksi peruspesut ja ikkunoiden pesut. Suunnitelmassa huomioidaan myös esimerkiksi vuodenaikojen vaihteluista aiheutuvat muutokset ja muut vastaavat seikat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että turhat siivouskerrat karsiutuvat kokonaan pois ja kaikki siivoustoimenpiteet tehdään tarkasti kohteen mukaan räätälöitynä.

Ylläpitosiivous on siinäkin mielessä hyvä jättää kokeneelle ammattilaiselle, että erilaiset pinnat ja materiaalit tarvitsevat erilaisia toimenpiteitä. Ammattilainen myös tunnistaa likatyypin ja sen, miten lika on kiinnittynyt pintaan. Sen perusteella hän voi pohtia, paljonko tarvitaan vettä, puhdistusainetta ja hankausta lian irrottamiseksi ilman itse pintamateriaalin vahingoittamista.

Laadukasta siivousjälkeä

Ylläpitosiivouksen yhteyteen on hyvä sisällyttää muita siivouspalveluita omien tarpeiden ja toiveiden mukaan, kuten jo mainitut perus- ja ikkunoiden pesut. Ja koska meille tyytyväinen asiakas on suorastaan kunnia-asia, haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta mahdollista laatua. Olemme keskittyneet valvomaan siivoustöiden laatua aktiivisesti ja raportoimaan siitä myös asiakkaillemme. Kun yrityksesi kuuluu ylläpitosiivouksemme piiriin, välitämme sinulle siivouksiin ja laadullisiin yksityiskohtiin liittyvää tietoa.

Haluathan työntekijöidesi tai henkilöstösi tekevän töitä puhtaassa, siistissä ja hygieniatasoltaan hyvässä toimistossa tai liiketilassa? Laadukas ja huolellinen ylläpitosiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla on paras tapa huolehtia yrityksesi jatkuvasta siisteydestä. Käänny siis rohkeasti meidän puoleemme kun haluat paikkojen pysyvän puhtaana jatkossakin.